.

.

13 Színek Curling Szalag, 5mm 142 Méter Curling String Léggömb, Szalagok, Lufi Szalag Készlet Virágos

13 Színek Curling Szalag, 5mm 142 Méter Curling String Léggömb, Szalagok, Lufi Szalag Készlet Virágos

HUF 449.10

Áruk
Elérhető.

【Vonzó Design】 : Ezek a virágos ribbonsare fényes, színes, egyszerű, klasszikus, egyszerű egyezik a különböző elemeket, gazdag szín beállítás vonzó.Lehet, hogy különböző díszeket, meg egy jó buli hangulat a vendégek. 【13 Féle Élénk Színek】 : 13 színek a szalag csomag.Beleértve világos kék, sötét kék, fehér, szürke, lila, sárga, fekete, rózsa, piros, rózsaszín, piros, narancs, barna, zöld.Különböző színek közül választhat, valamint megfeleljen az ön igényeinek. 【Műanyag-Nem Könnyű Megtörni】 : Az ajándék szalag műanyag.A finom szerkezetű, sima, nem könnyű ránc.Könnyen csomós lehet hajlított szépen.Szalag anyag keménység, nem könnyen törött. 【Könnyen Használható】 : a semmiből a szalag, egy eszköz, hogy hajlítsa meg a szalagot, majd kösse a léggömb közvetlenül.Ha szeretnéd díszíteni ajándékok, fél, vagy csokrok, akkor használja a kés vagy olló vágja el a szalagot, hogy a kívánt hosszra. 【Szintű Alkalmazások】 : Ezek a hullámos szalag lehet díszíteni ajándékok, pezsgő, csokrok, lufi, scrapbooks, torta, pakolások, stb.Az is nagyon alkalmas sok felek, mint például a szilveszteri party, szülinapi buli, diplomaosztó, baba zuhany, stb.Ez is növeli az értelemben, hogy a dekoráció a fél.Leírás : Anyaga : műanyag műszaki adatok : 5mm * 10m, Hol Használja?Esküvői helyszín dekoráció, különböző parti lufi, candy doboz dekorációs szalag, esküvői kellékek, ajándék doboz díszítéssel.Dekoratív napi szükségletek, csokrok, íjak, esküvői ajándék dobozok, esküvői torta dekoráció doboz.Multi-színes szalagok, jó színek, sokoldalú, romantikus, ünnepi, gondosan rendezett, boldog ünnepi pillanatok, szalagok mindig nélkülözhetetlen.Könnyű használni, könnyű amely nem ad túl sok a teher, amely lehetővé teszi, hogy a nyakkendő csomó becsomagolom az ajándékokat könnyen.Megjegyzés : Mivel a fény, van különbség a között, hogy a szín a tényleges termék a képet, kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba.Kérjük, használja felügyelete alatt a felnőttek, hogy megakadályozzák a viszony a gyermekek.Az oldal éles, ezért legyen óvatos, amikor húzta, ne vágja el a kezét.

Részletek

5mm * 10m Where to Use? Wedding scene decoration, various party scene balloons, candy box decoration ribbon, wedding supplies, gift box decoration. Decorative daily necessities, bouquets, bows, wedding gift boxes, wedding cake box decorations. Multi-colored ribbons, good colors, versatile, romantic and festive, carefully arranged, happy and festive moments, ribbons are always indispensable. It is easy to use, lightweight which does not add too much burden, allowing you to tie knots and wrap gifts easily. Note:
Due to the light, there is a difference between the color of the actual product and the picture, please allow a little error. Please use it under the supervision of adults to prevent the entanglement of children. The sides are sharp, so be careful when pulling and don’t cut your hands.

Az ügyfelek választása